يكشنبه 30 دي 1397  
English خانه تماس با ما نقشه سایت







کارشناس تغذیه

مسئول واحد : فاطمه صالحی
این واحد در طبقه دوم درمانگاه واقع شده است.
 شماره تلفن داخلی :2334
 
 
 آشپزخانه بیمارستان با مساحت  688متردر قسمت زیرزمین احداث گردیده است. که شامل :
     
سالن پخت، آماده سازی مواد اولیه (آماده سازی گوشت و سبزیجات)، سالن تهیه گاواژ و صبحانه،سردخانه بالای صفر لبنیات و سردخانه بالای صفر سبزیجات ،سردخانه انجماد(زیر صفر)، انبار مواد غذایی خشک،ظرفشویخانه، اتاق نگهداری ظروف شسته شده، کباب پزها،سرویس های بهداشتی، سردخانه زباله، تی شویخانه، انبار نگه داری ظروف یکبار مصرف،سلف غذاخوری، اتاق نگهداری سیب زمینی و پیاز. در ضمن در هر طبقه بیمارستان ما بین 2 بخش بستری یک آبدارخانه مجهز به ظرفشویی و آسانسور جهت توزیع غذای بیماران هر بخش موجود می باشد.
تعداد پرسنل:
11 نفر به طور کلی( 2 نفر خانم و 9 نفر آقا)
تجهیزات شامل:
خردکن سبزیجات، چرخ کن سبزیجات، پوست کن، مخلوط کن سوپ، مخلوط کن محلول گاواژ، چرخ گوشت، خلال کن سیب زمینی، پوست کن سیب زمینی، سیخ شور، ماشین ظرفشویی، خمیر زن، کباب زن، گرمخانه، دستگاه تهیه شنیسل مرغ، سرخ کن سیب زمینی، اجاق گاز معمولی، اجاق گاز صنعتی، کباب پز نوری، یخچال.
غذاهای طبخ شده:
غذای معمولی: چلو قیمه، چلو قرمه سبزی، چلو کباب، چلو جوجه، استامبولی پلو، عدس پلو، خوراک کنتاکی، چلو مرغ، خوراک مرغ و قارچ، کباب مرغ، چلو خورشت کرفس،چلو خورشت آلو اسفناج، چلو ماهی، کشک بادمجان، چلو خورشت بادمجان، ماکارانی.
غذاهای رژیم دیابتی: ماهی کبابی، خوراک مرغ و سبزیجات، کباب مرغ، جوجه کباب،خوراک لوبیا سبز
غذاهای رژیم کم پروتئین: خوراک لوبیا سبز، خوراک نخودفرنگی، خوراک کدو، خوراک سبزیجات بخارپز، لوبیا پلو
سوپ
دسرهای همراه غذا: آش، سوپ، سالاد کلم، ماست، گوجه فرنگی، لیمو ترش
محلول گاواژ:
3 نوع محلول گاواژ جهت بیماران تهیه شده که شامل سوپ، میکس میوه به همراه مکمل های غذایی، میکس شیر
تعداد غذای طبخ شده روزانه:به طور متوسط 360 پرس غذای رژیمی، 700 پرس غذای معمولی
توزیع غذا:غذای بیماران در بخش ها به صورت گرم، توسط ترالی های گرمخانه دار و غذای پرسنل در سلف توزیع می شود.

در باره استان
در باره دانشگاه
تماس با ما
نقشه سایت 
راهنمای سرویسهای تحت وب
پست الکترونیک 
سامانه سیب 
طراحی و اجرا: اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه
Copyright © 2010 Arak University of Medical Sciences - All rights reserved